Гібридний інвертор BAISON MS-1500-12 ,1500W, 12V, ток заряда 0-20A, 170-280V, MPPT (50А, 50 Vdc)
    29775
    Нет в наличии
    0 голосов
    оставить отзыв
    Цену уточняйте
    Гібридний сонячний інвертор це інвертор, який може працювати як мережевий, і як автономний інвертор, тоді як мережевий інвертор це інвертор, призначений лише підключення системи сонячних панелей до мережі. Ось деякі переваги гібридного сонячного інвертора перед інвертором, що працює від мережі:

    1) Можливість зберігання енергії: однією з головних переваг гібридного сонячного інвертора є можливість акумулювання енергії, тобто він може накопичувати надлишок сонячної енергії, виробленої протягом дня, для використання вночі або під час перебоїв у подачі електроенергії. Це дозволяє вам стати менш залежним від електромережі та скоротити ваші рахунки за електрику.

    2) Резервне харчування: гібридний сонячний інвертор може забезпечувати резервне харчування під час перебоїв у подачі електроенергії. На відміну від нього, інвертор, що працює від мережі, не забезпечує резервне харчування під час перебоїв, оскільки для його роботи потрібна мережа.

    3) Гнучкість та модульність: гібридний сонячний інвертор спроектований як гнучкий та модульний, що дозволяє легко розширювати та модернізувати систему. Ви можете додавати додаткові сонячні панелі або батареї в міру зміни ваших потреб в енергії або з урахуванням бюджету.

    4) Підвищена енергоефективність: гібридні сонячні інвертори мають підвищену енергоефективність, оскільки вони можуть перетворювати постійний струм, що виробляється сонячними панелями, змінний струм, який можна використовувати в будинку, а також перетворювати змінний струм на постійний для зберігання в батареях. На відміну від цього, інвертори, що працюють від мережі, перетворять лише постійний струм на змінний, і у них немає можливості зберігання енергії.

    5) Більший контроль: сонячний гібридний інвертор забезпечує більший контроль над використанням енергії. Ви можете вирішувати, коли використовувати сонячну енергію, коли її зберігати, а коли використовувати енергію мережі. Це дозволить вам максимально заощадити енергію та зменшити вуглецевий слід.

    6) Економія витрат: гібридний сонячний інвертор може забезпечити економію витрат у довгостроковій перспективі. Акумулюючи надмірну сонячну енергію протягом дня та використовуючи її вночі або під час відключення електрики, ви можете зменшити залежність від електромережі, що, у свою чергу, знизить ваші рахунки за електрику.

    7) Віддалений моніторинг: багато гібридних сонячних інверторів поставляються з можливістю віддаленого моніторингу, що дозволяє вам стежити за використанням і виробництвом енергії з будь-якого місця, використовуючи смартфон або інший пристрій. Це допоможе вам внести необхідні зміни до системи та забезпечити її ефективну роботу.

    8) Знижує навантаження на мережу: ще однією перевагою гібридного сонячного інвертора є те, що він може допомогти знизити навантаження на електромережу. Зберігаючи надлишок сонячної енергії протягом дня та використовуючи її вночі, ви зменшуєте кількість енергії, яку необхідно постачати у мережу в години пік. Це може допомогти знизити ризик відключення електрики та перебоїв у подачі електроенергії, а також підвищити загальну надійність енергосистеми.

    Технічні характеристики
    Вхідний сигнал Синусоїда (мережа або генератор)
    Номінальна вихідна потужність 1.5кВт
    Форма вихідного сигналу Чиста синусоїда
    Вихідна напруга 230+-5%
    Вихідна частота 50Гц
    Ефективність 91%
    Імпульсна потужність 3000Вт протягом 5 сек.
    Номінальна напруга акумулятора 12 В
    Власне споживання без навантаження 25Вт
    Максимальний струм заряду від мережі 60А
    Максимальна потужність сонячного масиву 2000Вт
    Тип контролера заряду МРРТ
    Діапазон робочої напруги МРРТ 90-430В
    Максимальна напруга відкритого контуру МРРТ 450В
    Максимальний струм заряду (мережа + сонце) 80А
    Габарити мм 348*270*75

    Specifications
    Input signal Sine wave (grid or generator)
    Rated output power 1.5kW
    Output waveform Pure sine wave
    Output voltage 230+-5%
    Output frequency 50Hz
    Ефективність 91%
    Pulse power 3000W для 5 sec
    Nominal battery voltage 12 V
    Own consumption without load 25W
    Maximum charge current from mains 60A
    Maximum solar array power 2000W
    Type of charge controller MPPT
    Operating voltage range MPRT 90-430V
    Maximum open circuit voltage MPRT 450V
    Maximum charge current (mains + sun) 80A
    Dimensions mm 348*270*75

    Технические характеристики:

    • Виробник: Baison
    • Безготівковий розрахунок: Так
    • Гарантійний термін: 12
    • Країна-виробник товару: Китай
    • Стан: Новий

      На данный момент отзывы об этом товаре отсутствуют.

      Оставьте Ваш отзыв

      * - Поля обязательны для заполнения. Отзыв будет опубликован на сайте после модерации.