Наружная IP камера GV-138-IP-M-DOS80-20DH POE 8MP
    16366
    Є в наявності
    0 голосів
    залишити відгук
    4998грн.
    4848грн.

    Галузь застосування.

    IP камери GV-138-IP-M-DOS80-20DH POE 8MP (Ultra) встановлюють у приватних або багатоквартирних будинках, офісних чи виробничих приміщеннях, на парковках, складах та інших об"єктах для загального огляду території.

    Модель на 100% сумісна з обладнанням інших виробників. Камеру легко інтегрувати в систему відеоспостереження, яка вже існує на об"єкті.

    Камера виготовляється в металевому корпусі (клас захисту IP66), що робить її зручною для монтажу та надійною в експлуатації як усередині приміщень, так і на вулиці.

    IP камера GV-138-IP-M-DOS80-20DH POE 8MP (Ultra) підтримує технологію передачі живлення та сигналу по одній лінії кабелів PoE.

    Функціональні можливості IP-камери GV-138-IP-M-DOS80-20DH POE 8MP (Ultra) дозволяють записувати не тільки відео, але й звук. Підтримка протоколу RTMP дає можливість прямої трансляції відео з камери на Youtube

    Інтелектуальні можливості моделі дозволяють налаштувати приватні зони. Камера вміє з високою точністю виявляти людей та рух об"єктів. При необхідності користувач може налаштувати функцію надсилання тривожних повідомлень по руху.

    Технічні характеристики.

    Роздільна здатність зображення - 8МП дозволяє отримати картинку у форматі 3840*2160. Камера швидко реагує на зміну середовища (рух) та генерує зображення високої якості у темний час доби.

    Об"єктив із фіксованим фокусом 2,8 мм.

    Автоматична зміна режиму день/ніч, камера обладнана інфрачервоним підсвічуванням дальністю до 20 метрів.

    Формат стиснення Н265/Н264 дає змогу заощаджувати місце на жорсткому диску без явної втрати якості при архівації записів із камери відеоспостереження.

      На сьогодні відгуків по даному товару відсутні

      Залишити відгук

      * - Поля обов'язкові для заповнення. Відгук з’явиться після модерації.