Комплект видеонаблюдения с функцией распознавания лиц на 1 IP камеру GV-803
    23871
    Є в наявності
    0 голосів
    залишити відгук
    9991грн.

    Комплект призначено для ефективного визначення та розпізнавання облич людей усередині приміщення. Обладнання забезпечує можливість виявлення та ідентифікації характеристик осіб. Крім того, система надає функціонал зі створення та підтримки мережевої бази даних, в якій зберігаються дані про розпізнаних осіб.

    Комплект відеоспостереження з функцією розпізнавання осіб та персональних особливостей людей складається з:

    • Купольної вуличній IP камери GreenVision GV-188-IP-IF-DOS50-30 VMA (Ultra AI) з роздільною здатністю 5 МР (2592x1944) і моторизованим об'єктивом з регульованим фокусом 2,7 – 13,5 мм

    • Мережевого комутатора POE GV-015-D-06+2P для передачі електроживлення через мережевий кабель Ethernet, що спрощує підключення та живлення IP камери.

    • Карти пам'яті GreenVision micro SDHC об'ємом 128 GB та швидкістю запису Class10 U3

    Функціональні можливості комплекту:

    • Розпізнавання осіб. Система має високу точність у визначенні та розпізнаванні осіб, що дозволяє використовувати її в різних галузях, таких як безпека, керування доступом або облік відвідувань.

    • Показники осіб. Крім ідентифікації осіб, камера здатна аналізувати та зберігати характеристики особистості: стать, вік та інші параметри.

    • База даних осіб. Система підтримує створення та підтримку мережної бази даних, включаючи процеси додавання, оновлення та видалення даних про розпізнаних осіб.

    • Можливість маркування та відстеження осіб, які належать до різних категорій. Наприклад, у базі даних можна створювати «чорний» та «білий» списки для контролю відвідувань.

    • Функція підрахунку людей, які проходять пункт входу. Система забезпечує точний облік як загальної кількості людей, що входять і виходять, так і підрахунку за кожною характеристикою. Це дозволяє детальніше аналізувати та керувати потоком відвідувачів, а також використовувати дані для більш ефективного управління безпекою.

    • Створення теплової картки на основі архіву записів реєстратора за вказаний період. Карта візуалізує густину людей у певних областях, дозволяючи виділити місця найбільшого скупчення відвідувачів, допомагаючи візуально ідентифікувати місця підвищеного інтересу чи потоку клієнтів.

    • Вбудовані інтелектуальні функції допомагають виявляти рух, контролювати перетин ліній, виявляти об'єкти, що залишилися або з'явилися в певній зоні тощо

    Додаткові можливості комплекту відеоспостереження з функцією розпізнавання облич

    Камеру обладнано двома тривожними входами, до яких можна підключити магнітні датчики. Цей функціонал дозволяє камері реагувати на відкриття дверей або вікон, надсилаючи повідомлення на смартфон.

    Крім магнітних датчиків камера здатна взаємодіяти з різними типами датчиків, такими як датчики руху, датчики затоплення та інші. Це розширює функціональність системи та дозволяє налаштовувати реакцію камери на різні події у зоні видимості комплекту відеоспостереження.

    Миттєве повідомлення про певні події підвищує ефективність моніторингу та забезпечує швидке реагування на потенційні загрози чи проблеми.

    Карта пам'яті має ресурс до 30 000 годин запису. Швидкість понад 30 МБ/с дозволяє покращити взаємодію пристрою – архів та скоротити час відгуку у зверненні до запису (завантаження відео).

    Якщо підключити до тривожних та аудіо виходів світловий мовний сповіщувач, комплект буде сигналізувати про тривогу на об'єкті з використанням світлових сигналів.

    Вбудований мікрофон дозволяє реалізувати двосторонній зв'язок. Камера здатна надсилати голосові повідомлення через вбудований динамік, забезпечуючи можливість спілкування з об'єктом моніторингу. Крім вбудованого мікрофона, до камери можна підключити до двох додаткових джерел звуку, використовуючи аудіо входи.

    Даний комплект – потужний інструмент для впровадження універсальної системи відеоспостереження з розширеними функціональними можливостями.

      На сьогодні відгуків по даному товару відсутні

      Залишити відгук

      * - Поля обов'язкові для заповнення. Відгук з’явиться після модерації.