SOLAX Сетевой трехфазный инвертор PROSOLAX Х3-15.0P
    21350
    Є в наявності
    0 голосів
    залишити відгук
    44772грн.

    Мережний інвертор – пристрій, що перетворює електричний струм від сонячних батарей безпосередньо в мережу 220В/380В. Мережевий інвертор постійно "підмішує" ток від сонячних батарей у внутрішню електричну мережу. Тим самим ви споживаєте менше електроенергії із зовнішньої мережі на величину потужності виробленої сонячними батареями. Мережеві інвертори мають особливість – вони не акумулюють електроенергію на відміну від ДБЖ.

    Компанія Solax Power представила нове покоління мережевих інверторів для генерації, перетворення продажів електроенергії за зеленим тарифом. Дані інвертори можуть працювати в однофазній та трьох фазній системі залежно від модельного ряду.

    Інвертор виробництва компанії Solax Power ProSolax X3-15.0P  приватних будинків, котеджів та об'єктів бізнесу доповнені функцією автономного харчування.

    Solax Power ProSolax X3-15.0P ідеально підходить для домашніх та комерційних мережевих сонячних систем як під зелений тариф.

    Мережевий інвертор Solax Power ProSolax X3-15.0P характеризується потужністю АС – 15000 Вт, потужність DC – 22500 Вт, напруга 160-850 В, має вбудований контролер МРРТ.

      На сьогодні відгуків по даному товару відсутні

      Залишити відгук

      * - Поля обов'язкові для заповнення. Відгук з’явиться після модерації.