SOLAX Сетевой трехфазный инвертор PROSOLAX Х3-30K-TL
    21351
    Є в наявності
    0 голосів
    залишити відгук
    65520грн.

    SolaX розробили серію трифазних інверторів, що не мають аналогів у галузі за якістю, надійністю та ефективністю. Трьохфазні інвертори SolaX можуть похвалитися широким діапазоном напруги MPPT для забезпечення більшого збору енергії і мають максимальну вхідну напругу 1000 В, з максимальною ефективністю 3%. Крім того, трифазні інвертори SolaX мають клас захисту IP65, не мають внутрішнього вентилятора і поставляються з додатковим WIFI.

    Простий, надійний, ефективний

    SolaX X3 25-30K є одним з найбільш ефективних комерційних струнних сонячних інверторів, доступних на ринку сьогодні, з величезною ефективністю 98,6% і з максимальною напругою постійного струму 1000 В, ви можете бути впевнені, що ви максимально ефективно використовуєте вашу сонячну енергію.

    Ідеально підходить для невеликих комерційних фотоелектричних станцій

    X3 25-30K ідеально підходить для комерційних фотоелектричних установок або невеликих розподільчих проектів, розроблених з використанням новітніх сонячних технологій, щоб забезпечити максимальний збір енергії. З двома трекерами MPPT, X3 25-30K може бути підключений до двох окремих панельних масивів , має клас захисту IP65, що означає, що він може бути встановлений на відкритому повітрі.

      На сьогодні відгуків по даному товару відсутні

      Залишити відгук

      * - Поля обов'язкові для заповнення. Відгук з’явиться після модерації.